Kontakt

Thomas, far til Ea
Thomas, far til Ea på 14 måneder
Professionel behandling i, hvad vi kunne gøre anderledes, har lettet vores hverdag og fjernet vores bekymring for, om vi var gode som forældre for Ea.
Thomas, far til Ea
Gitte og Lars, forældre til Casper
Gitte og Lars, forældre til Casper på 17 måneder
Den behandling vi modtog, betyder at vi nu kan være nærværende på en afspændt måde, så vi undgår at stresse Casper eller os.
Gitte og Lars, forældre til Casper
Laila, mor til Mie
Laila, mor til Mie på 5 måneder og Sidsel på 2 år
Efter fødslen fik vi en virkelig god amme behandling og ikke mindst værktøj til at forstå vores lille barns kommunikation.
Laila, mor til Mie

Du kan henvende dig til familieafdelingen i din kommune og få hjælp til at undersøge, om du kan få økonomisk støtte eller refunderet udgifter til behandling i Tidlig Familie Indsats. Husk evt. også at undersøge om din forsikringspolice dækker udgifter til psykoterapeutisk behandling.

Tidlig Familie Indsats tilbyder både muligheden for online video behandling eller behandling hjemme hos dig eller i Tidlig Familie Indsats’ klinik på Fuldenvej 68. Vi kan træffes på telefon: 31603798.

Du kan også skrive en SMS, sende en email til glavind@tidlig-indsats.dk eller bruge den nedenstående kontaktformular, hvor der vil blive svaret tilbage hurtigst muligt.

Priser
  • Familiebehandling: 1100 pr. time
  • Spædbarnsbehandling: 800 pr. time
  • Kropsterapeutisk behandling 800 pr. time
  • Psykoterapeutisk behandling 900 pr. time
  • Online behandling: 780 pr. time
  • Gratis telefon konsultation på mandage og fredage, kl. 8-10.

Aflysning: 24 timer forinden.
Skulle det ske, at du udebliver mere end én gang fra en session uden at aflyse, ser jeg mig nødsaget til at tage betaling alligevel.