Spædbarn med rytmeforstyrrelser

Børn fødes med en evne til at kunne regulere sig selv og via deres følelser og kropssprog kommunikere til deres forældre, hvornår de vil sove, spise eller have kontakt. Spædbørn klarer kun at udvikle en velreguleret rytme med hjælp fra deres forældre.

Forskningen slår fast at 25% af alle spædbørn er vanskelige at forstå og regulere, fordi de er meget urolige eller passive og kun utydeligt giver udtryk for deres behov. Som forældre efterlades man ofte med en følelse af ikke at slå til.

75% af alle spædbørn er fra starten nemme at forstå og regulere for deres forældre, fordi de tydeligt kommunikerer, hvornår de ønsker kontakt, mad og søvn. Forskellen kan være med til at forklare, hvorfor man som spædbarnsforældre belastes så forskelligt.

Med Forstå Dit Barn får I som forældre en tidlig oversættelse og reguleringsvejledning i, hvordan I kan forstå og agere i forhold til det, jeres spædbarn fortæller, at det har behov for.

Kontakt: Du er velkommen til at benytte dig af gratis telefon konsultation eller mail forud for en evt. behandling af dit spædbarn. Vejledning kan foregå i dit hjem eller i klinik for Tidlig Familie Indsats.